Project Details

Project Description

A “warehouse look” that gives the customers an informal and comfortable feel. It should attract the youth as well as becomes a warm family dine-out ambience.

We decided to combine the unfinished wall surfaces and raw wood ceiling with finished furnishings like the timeless leather chesterfields and classical armchairs. The selection of furniture pieces is as much about function as style. Color palette revolves around neutral tones of floor, walls and ceiling combined with accents of reds and rust in furniture.

The soul of design is very much Industrial. It’s about proudly displaying the building materials and not trying to conceal them. It’s about adding a raw, unfinished look to a thoughtfully designed 1800 square feet space. The interiors thus celebrate humble materials! The restaurant showcases a beautiful interplay between pure form and function. It’s unassuming, comfortable in its own skin, inexpensive and chic at the same time!